LEJ EN BARTENDER

At leje en bartender kan hjælpe dig med at få de sidste ting på plads til festen. Det fjerner noget af ansvaret fra dig som vært, og giver desuden en fantastisk oplevelse for gæsterne. Med flere års erfaring i branchen, og en indædt passion for at blive bedre og bedre, gør vi alt hvad vi kan, for at levere en smilende, positiv oplevelse - enten hele aftenen eller hele natten.

Vi kan deltage i alle slags fester. Fra beach party tema sølvbryllup, iført Crocs og kiksede Hawaii-skjorter - til formelle fester, begivenheder og bryllupper iført skræddersyet jakkesæt. Så hvis du - eller din virksomhed - mangler velmotiverede, positive og dygtige folk til at betjene en bar, er I kommet til det rigtige sted.

Vores mål er altid at lave fantastiske cocktails. Faktisk er vi så nørdede, at vi eksperimenterer med vores egne opskrifter til gin, rom og smagsfyldte vodkaer. Men vi kan ikke kun lave cocktails. Har du behov for en bartender, til at lave simple sjusser, skænke fadøl og shake shots, kan vi også hjælpe.

Hvad er priserne?

Lej en bartender

2000 kr.
for 4 timers barservice
inkl. cocktailkort, klargøring, afrydning, indkøbsliste osv.

300 kr.
pr. time udover

Cocktail Catering

250 kr. pr. kuvert
for 4 timers barservice
inkl. fri bar, cocktailkort, afrydning
min. 20 pers.

50 kr. pr. kuvert
pr. time udover

Hvordan fungerer det?

Vi tilbyder to primære ting: Lej en bartender og Cocktail Catering.

Lej en bartender er en service, hvor vi i samarbejde med dig udarbejder et cocktailkort, indkøbsliste, ting der skal huskes og lign. Du sørger således blot for at købe ind, hvortil vi så kommer med værktøjerne, redskaber, spildmåtter osv. Hvis ikke lokalet, I skal holde festen i, har en komplet bar, er der rig mulighed for at vi i fællesskab finder ud af en løsning.

Cocktail Catering er en komplet løsning til dig, der blot vil læne dig tilbage og have tingene klaret for dig. Prisen bliver udregnet pr. kuvert, men indebærer at vi står for det hele i form at indkøb, cocktailkort, opsætning, oprydning og lignende. Du vil få et cocktailkort tilsendt, som du skal godkende, således at vi er helt sikre på, at I får præcis hvad I ønsker. Og det indebærer selvfølgelig fri bar til alle deltagere til festen.

Vi kan også lave betalings bar efter aftale.

Lyder det som noget for dig? Klik her for at kontakte os og få et uforpligtende tilbud!

Bemærk: Der bliver påregnet kørselstillæg, hvor begivenheden ligger mere end 30 minutters kørsel væk - regnet fra Slagelse centrum og frem til, hvor denne skal afholdes (én vej). Desuden opkræves 500 DKK ved krydsning af Storebælt.