COCKTAILS

AVIATION

50 ml gin
25 ml citronsaft
15 ml maraschinolikør
5 ml crème de violet

Shake og server i afkølet coupe glas. Garnish med kirsebær.

BETWEEN-THE-SHEETS

30 ml gylden rom
30 ml cognac
30 ml triple sec
20 ml citronsaft

Shake og server i afkølet coupe glas. Garnish med citronskal.

BRAMBLE

50 ml gin
30 ml citronsaft
15 ml simple syrup
15 ml crème de mûrer

Gin, citron og simple syrup omrøres i dobbelt rocks glas med is. Top med crème de mûrer. Garnish med citronskive.

CHICAGO

60 ml cognac
20 ml triple sec
3 dash simple syrup
3 dash bitter

Omrøres og serveres i nedkølet coupe glas. Garnish med et kirsebær.

CLOVER CLUB

50 ml gin
15 ml citronsaft
10 ml hindbærsirup
1 æggehvide

Dry shake og server i afkølet coupe glas. Garnish med hindbær.

COPENHAGEN

50 ml genever
20 ml cherry heering liqueur
20 ml limesaft
20 ml simple syrup
1 dash bitter

Omrøres og serveres i afkølet coupe glas. Garnish med appelsinskal.

(the real)
COSMOPOLITAN

45 ml citrus vodka
20 ml triple sec
30 ml tranebær juice
15 ml limesaft

Shakes og serveres i afkølet martini glas. Garnish med citronskal.

 

DARK ’N’ STORMY

50 ml mørk rom
100 ml ginger beer
2 lime både

Omrør ingredienser over is i et double rocks glas. Pres lime både. Omrør og server.

DRY MARTINI

50 ml gin
10 ml vermouth
1 dash appelsinbitter

Omrøres og serveres i afkølet martini glas. Garnish med afkølet oliven.

ELDERFLOWER HIGHBALL

40 ml vodka
15 ml hyldeblomst/citron sirup
5 ml lime cordial
1 dash appelsinbitter

Bygges i highball glas. Top med danskvand og garnish med citronskive.

ESPRESSO MARTINI

50 ml vodka
15 ml kaffelikør
10 ml karamelsirup
1 shot espresso

Hard shake og server i afkølet coupe glas. Garnish med tre kaffebønner.

FITZGERALD

50 ml gin
30 ml simple syrup
20 ml limesaft
2 dash bitter

Bygges i double rocks. Omrøres inden servering. Garnish med limebåd.

FRENCH 75

50 ml gin
25 ml citronsaft
15 ml simple syrup
1 dash appelsinbitter
champagne

Omrør gin, citronsaft, sirup og appelsinbitter. Hæld i highball glas fyldt med is. Top med champagne. Garnish med citronskal.

HONEYCOMB LEMONADE

45 ml Jack Daniel’s Honey
½ lime i både
8-12 mynteblade
lemon/lime sodavand

Muddle limebåde og mynteblade i double rocks glas. Top med is, honningwhiskylikør og lemon/lime sodavand. Garnish med myntestilk.

 

HONEYSUCKLE

50 ml gylden rom
30 ml citronsaft
20 ml honningsirup

Omrør i double rocks glas fyldt med is. Garnish med citronskal.

LYNCHBURG LEMONADE

40 ml Jack Daniel’s
40 ml triple sec
30 ml simple syrup
40 ml citronsaft
lemon/lime sodavand

Bygges i glasset. Omrøres inden servering. Garnish med citronskive.

MAN CAVE

45 ml mørk rom
15 ml triple sec
10 ml appelsin, kanel & ristet kokossirup
3 dash bitter

Rør alle ingredienser sammen. Servér i et double rocks, som er infused med cigarrøg.
Garnish med appelsinskal og en cigar.

MANHATTAN

40 ml bourbon
20 ml sød vermouth
2 dash bitter

Omrøres og serveres i afkølet martini glas. Garnish med kirsebær.

MINT JULEP

50 ml bourbon
10 ml simple syrup
8-12 mynteblade

Muddle mynteblade og simple syrup i julep glas. Fyld med knust is og tilføj bourbon. Omrør. Garnish med myntestilk.

 

MOJITO

50 ml gylden rom
1 barske rørsukker
3 lime både
10 ml simple syrup
8-12 mynteblade

Muddle rørsukker, lime både og mynteblade. Hæld gylden rom og simple syrup i. Top med knust is og omrør. Garnish med myntestilk.

MOSCOW MULE

50 ml vodka
100 ml ginger beer
2 limebåde

Tilføj is til kobberkrus. Hæld vodka og ginger beer i. Pres limebådene. Omrøres. Garnish med lime båd.

MORGENTHALER SOUR

45 ml amaretto
15 ml bourbon
30 ml limesaft
15 ml simple sirup
2 dash chokoladebitter
1 æggehvide

Dry shake og server i coupe glas med garnish af appelsinskal.

OLD FASHIONED

1 tsk rørsukker
3 dash bitter
1 skvæt danskvand
60 ml bourbon
5 ml triple sec
5 ml simple syrup

Hæld rørsukker, bitter og danskvand i et double rocks. Muddle sukkeret til det er opløst. Tilføj 30 ml bourbon og lidt is. Omrør. Tilføj dernæst 30 ml bourbon, 5 ml simple syrup og lidt mere is. Omrør. Tilføj 5 ml triple sec, fyldt glasset med is og omrør igen. Flambér appelsinolier og garnish med appelsinskal.

ORGASM TO GO

20 ml amaretto
20 ml kaffelikør
20 ml bailey
20 ml sødmælk

Shake og server i double rocks glas med knust is. Garnish med et stykke chokolade.

PENICILLIN

40 ml single malt whisky
20 ml citronsaft
10 ml ingefærsaft
10 ml honningsirup

Bygges i double rocks. Omrøres inden servering. Garnish med citronskal.

PIÑA COLADA

40 ml kokosrom
20 ml gylden rom
1 dash appelsinbitter
20 ml kokossirup
120 ml ananasjuice
3 spsk friskprisket flødeskum

Shake og server i hurricane glas. Garnish med en skive ananas.

 

QUEENS PARK SWIZZLE

60 ml mørk rom
15 ml limesaft
15 ml simple syrup
3 dash bitter
4-6 mynte blade

Muddle mynteblade i et highball. Top med knust is og hæld alle ingredienser i. Omrør. Top med knust is og garnish med myntestilk.

 

RED TIE

50 ml vanilje vodka
15 ml amaretto
30 ml citronsaft
15 ml jordbærsirup
2 dash bitter
1 dash appelsinbitter
1 æggehvide

Dry shake og server i afkølet coupe glas. Flambér appelsinolier. Garnish med appelsinskal.

SANTA’S DIRTY CHRISTMAS MORNING

50 ml Jack Daniel’s Honey
25 ml citronsaft
10 ml amaretto
5 ml kanelsirup
5 ml karamelsirup
3 dash appelsinbitter
1 æggehvide

Dry shake og server i afkølet coupe glas. Garnish med kanelstang.

SIDECAR

60 ml XO cognac
20 ml triple sec
30 ml citronsaft

Shake og server i afkølet coupe glas. Garnish med citronskal.

SLAGELSE

40 ml tequila añejo
1 barske appelsinmarmelade
20 ml honning
30 ml limesaft
3 dash angostura
1 æggehvide

Dry shakes og serveres i et afkølet coupe glas. Garnish med appelsinskal og angostura bitter på skummet.

STRAWBERRY CLOVER CLUB

50 ml gin
30 ml citronsaft
15 ml jordbærsirup
2 dash bitter
1 æggehvide

Dry shake og server i afkølet coupe glas. Garnish med jordbær.

 

TOM COLLINS

50 ml gin
30 ml limesaft
20 ml simple syrup
danskvand

Omrør alle ingredienserne over is i et highball glas. Garnish med lime båd.

VICTORIA’S SECRET

30 ml Chambord vodka
30 ml Chambord likør
45 ml lemonade
30 ml tranebærjuice
25 ml citronsaft

Shake og server i snifter fyldt med is. Garnish med citronskal.

WHITE LADY

45 ml gin
30 ml triple sec
30 ml citronsaft

Dry shake og server i afkølet martini glas. Garnish med citronskal.

WHITE RUSSIAN

40 ml vodka
40 ml sødmælk
40 ml kaffelikør

Hæld kaffelikør op i et double rocks glas. Shake vodka og sødmælk sammen over is. Fyld double rocks glas med is og hæld langsomt vodka/sødmælk over isen, så der opstår lagdeling. Garnish med 3 kaffebønner.

 

WHISKY SOUR

60 ml bourbon
35 ml citronsaft
20 ml simple syrup
3 dash bitter
1 dash appelsinbitter
Æggehvide

Dry shake og server i double rocks glas. Flambér appelsinolier og garnish med appelsinskal.