ROM KURSUS

Rom er typisk de flestes vej ind til verdenen af spiritus. Den bliver præsenteret som en typisk let drikkelig spiritus, og indeholder mange gange en sødme, som de fleste folk godt kan lide. Men rom er meget mere end det – og er faktisk omgivet af en del mystik; og en hel masse traditioner.

Med vores ROM KURSUS bliver I introduceret til en verden af rom. Vi tager hinanden i hånden og begiver os ud på en rejse, hvor vi går på opdagelse i historien bag rom, de forskellige variationer og kulturelle forskelle omkring det – og selvfølgelig smager på en masse undervejs.

Det er en perfekt mulighed for, at få udvidet sin horisont eller blive introduceret til en omfavnende verden af en yderst spændende og historisk vigtig spiritus. Vi kommer ud til jer med det hele – I skal blot sørge for, at der er et lokale, som vi alle kan være i.

Hvis I har særlige ønsker til dagen, skal I blot sige til. Så vil vi i fællesskab skabe et kursus, som lige præcist I gerne vil have det.

Hvad er prisen?

400 kr.
pr. person for 4 timers kursus
minimum 5 personer

Lyder det som noget for dig? Klik her for at kontakte os og få et uforpligtende tilbud!

Bemærk: Der bliver påregnet kørselstillæg, hvor begivenheden ligger mere end 50 km væk – regnet fra Slagelse centrum. Desuden opkræves 500 DKK ved krydsning af Storebælt.