GIN KURSUS

Gin er blevet løftet til helt nye højder – takket være både folks lyst til at lære mere om den store verden, men også eksplosionen af nye, især danske, mikrodestillatører, som er sprunget op rundt omkring. Det er blevet til en spiritus, der er gået fra sin sædvandlige gin-som-smager-af-gran-blandet-med-den-billigste-tonic-jeg-kunne-finde-i-Brugsen til at være et delikat produkt med utallige smags sammensætninger og nuancer, som kan stimulere selv den mest kræsne smagsløg.

Det er ligeledes derfor, at vores holdninger lyder: “Hvis du ikke kan lide gin, så har du bare ikke fundet den rigtige gin!” Med vores GIN KURSUS kan vi introducere jer til en dyb verden af de dyrebare dråber, som engang lagde London i en konstant tåge af druk. Vi vil gennemgå lidt af historien bag gin, processen der kreerer den og ikke mindst introducere jer til nogle af de forskellige kategorier og typer af gin – med smagninger, selvfølgelig.

Vi berører ligeledes emnet om, hvordan man lave sin egen gin og imponere til den næste sammenkomst. Det tager ca. 4 timer, og er en perfekt mulighed for jer, som ønsker enten at blive introduceret til gin, eller som blot ønsker at få udvidet jeres horisont eller høre andre input.

Er vi eksperter? Nej – men vi er godt nok nogle nørder.

Hvad er prisen?

380 kr.
pr. person for 4 timers kursus
minimum 5 personer

Lyder det som noget for dig? Klik her for at kontakte os og få et uforpligtende tilbud!

Bemærk: Der bliver påregnet kørselstillæg, hvor begivenheden ligger mere end 50 km væk – regnet fra Slagelse centrum. Desuden opkræves 500 DKK ved krydsning af Storebælt.