COCKTAILKURSUS

Skal I afholde teambuilding events, polterabend, fødselsdag eller andet arrangement, og har lyst til at prøve noget anerledes, og samtidig få nogle velsmagende cocktails - eller har du blot en skjult bartender i maven, der ønsker at se dagens lys - så er et cocktail kursus måske noget for dig/jer!

Vores kursus er baseret på det praktiske omkring alt fra værktøjer og teknikker til historierne bag spiritus og forskellige cocktails. En bartender vil afholde kurset hos jer eller anden lokation I har fundet.

Vi gennemgår helt basale teknikker, metoder og opskrifter til lidt mere avancerede ting som at "infuse" glas og hjemmelavede sirupper.

Kurset tager ca. 4 timer, og vi medbringer alt det praktiske, der skal bruges. I skal blot sørge for godt humør, og en lyst til at smage og prøve jer frem i verdenen af cocktails. Der skal selvfølgelig smages på alt hvad der laves, og til sidst er der fri mulighed for at prøve egne kreationer eller en af de lærte opskrifter.

Undervejs og bagefter er der selvfølgelig rig mulighed for at stille spørgsmål. Som de super passionerede mennesker vi er, deler vi altid gladeligt ud af viden og røverhistorier.

Vores mål med kurset er, at I får en super dag og går hjem med mod på at udforske endnu mere i den store verden af spiritus og cocktails.

Hvad er prisen?

Cocktail Kursus

450 kr
pr. person for 4 timers kursus
min. 5 personer

Lyder det som noget for dig? Klik her for at kontakte os og få et uforpligtende tilbud!

Bemærk: Der bliver påregnet kørselstillæg, hvor begivenheden ligger mere end 50 km væk - regnet fra Slagelse centrum. Desuden opkræves 500 DKK ved krydsning af Storebælt.